Golfens første kvinnelige president takker for seg

Publisert torsdag 26. september 2019

Marit Wiig har meddelt valgkomiteen at hun ikke stiller til gjenvalg som president for Norges Golfforbund.

Marit Wiig ble i 2015 valgt til den første kvinnelige golfpresidenten i forbundets da 67 år lange historie. Hun har i perioden også fungert som leder for Særforbundenes Fellesorganisasjon (SFF).

- Jeg er stolt av hva vi har fått til i min tid som tillitsvalgt og president, og vil benytte anledningen til å takke alle klubber og tillitsvalgte for et godt samarbeid, sier Wiig.

Wiig kom fra stillingen som ekspedisjonssjef i Idrettsavdelingen i Kulturdepartementet, og har i tillegg nesten 40 år som tillitsvalgt i norsk idrett, hvorav verv innenfor golfen siden 1997 med unntak av perioden hun var ekspedisjonssjef (2010-2015).

Valgkomiteens innstilling til nytt styre ventes å være klar i starten av oktober. Selve valget er en del av tingforhandlingene på Golftinget som arrangeres på Gardermoen 10. november.

Tom Rosenvinge

Kommunikasjonssjef / avdelingsleder 930 28 866 e-post