I november samles Golf-Norge igjen til en ny helg med faglig påfyll. Påmeldingen til Golfforum 2022 er nå åpnet.

Publisert torsdag 18. august 2022

Arrangementet avholdes i år på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, bare seks minutters kjøring fra Gardermoen. Programmet starter med fagdag fredag 4. november kl 09.30, med egne trener- og anleggskonferanser samt en rekke nyttige møter.

Anleggskonferansen vil i hovedsak handle om hvordan man skal unngå vinterskader og ulike miljøspørsmål. Av erfaring vet vi at dette er temaer som mange er opptatt av, forteller Lise Bjørnstad, prosjektleder og spesialrådgiver i NGF.

Fagdagen avsluttes fredag kl 17.00. Lørdag åpner Golfforum kl. 10.00 og rundes av med lunsj tidlig søndag ettermiddag (kl. 13.00). 
 
En ny hverdag!

Golf-Norge har vært i stor utvikling de siste to årene. Lørdagen starter med et raskt blikk på golfrikets tilstand før fakta etterfølges av refleksjon om veien videre.

Hva skjer i verden rundt oss og hvordan vil det påvirke golfidretten framover? Hva kan vi lese av i vårt eget verktøy, Golfspilleren i sentrum? Hva tiltrekker de unge voksne? Og hvordan bør Veien til Golf se ut i tiden som kommer?

Det er bare noen av spørsmålene vi ønsker å finne svar på, forklarer Lise Bjørnstad.

Vi har mange fine prosesser gående, og Golfforum er en ypperlig måte å oppdatere seg på all utviklingen som skjer. Det gjelder også kompetanseutvikling, talentutvikling, økonomisk utvikling og arbeidet med anleggspolitisk dokument.

I tillegg blir golfens bærekraftsarbeid bare viktigere, og derfor vil også miljøspørsmålet løftes fram som en del av innholdet på årets Golfforum.
 
Her finner du mer informasjon og mulighet for påmelding

Kontakt

Lise Bjørnstad

Spesialrådgiver 419 00 062 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club