Nortel skaper vinn-vinn i Golf-Norge

Publisert tirsdag 23. februar 2021

Et par kroner om dagen fra hver mobilbruker kan gjøre stor forskjell for golfklubben. Derfor har NGF inngått et samarbeid med mobilselskapet Nortel som nå tilbyr et abonnement spesiallaget for golfklubbene.

Nortel Sport er et bedriftsabonnement som gir tilbake til golfklubben. Ved å flytte mobilavtalen kan bedrifter støtte golfklubben samtidig som man får en gunstig telefonavtale med Telenor-dekning.

Informasjonsmateriell er sendt ut til klubbene, og jobben med å verve mobilabonnenter kan bli svært lønnsom for golfen. Det er bedriftene selv som bestemmer hvor mye de vil støtte med per mobilbruker.

Eksempelvis er to kroner dagen et ubetydelige beløp for bedriftene, men det kan vokse til betydelige beløp for golfklubben. Det rimelige telefonabonnementet sikrer også en fordel for bedriften. På den måten skapes en vinn-vinn som alle tjener på.

Samarbeidet mellom Nortel og NGF sammenfaller med golfforbundets nye storsatsing for å få flere barn og unge til å spille golf. Selv som verdensidrett og over 100.000 medlemskap i Norge, er golf likevel en utfordrer på barne- og ungdomssiden. Med den nye avtalen vil flere barn og unge få større mulighet til å oppdage gleden ved golf.

Les mer om Nortel Sport her.

Kontakt

Kristin Gunhildrud

Markedskonsulent 957 51 580 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club