Påmeldingene strømmer inn til Golftinget 2021. NGF forventer flere delegater og observatører enn noen gang, til det som skal være en samlingsplass for Golf-Norge.

Publisert tirsdag 7. september 2021

Til det forrige Golftinget for to år siden var 61 klubber påmeldt. Totalt deltok 80 delegater med stemmerett. Men det antallet ser ut til å kunne doble seg i år, sier NGF-administrasjonens prosjektleder Lise Bjørnstad.

Golfforbundet forventer over 200 deltakere til Golftinget 2021. For interessen er stor før årets samling på Lily Country Club 19.-21. november.

Påmeldingene speiler medlemsveksten i Golf-Norge. Når klubbene vokser, øker også antall deltakere på tinget. Mange av de største klubbene kommer nå med tre delegater. I tillegg er det flere observatører i form av daglige ledere og andre ansatte, forklarer Bjørnstad, som gleder seg over den store interessen.

I snart to år har norske golfklubber kun møtt hverandre digitalt som følge av pandemien. Samtidig står golfsporten igjen som en av vinnerne i en vanskelig tid.

Med sterk aktivitets- og medlemsvekst har vi et helt annet utgangspunkt enn før pandemien. Men nye spørsmål reiser seg, og nye utfordringer må løses. Over tre dager på Lily vil vi belyse flere aktuelle temaer, sier Bjørnstad.

Samlingen fra 19. til 21. november vil inneholde en fagdag og temadag i tillegg til selve tingdagen. Tre store saler er bestilt på det nye hotellet ved Miklagard GK.

Vi ønsker at tinget er en samlingsplass for hele Golf-Norge, Jo flere som er med, jo bedre er det sier prosjektlederen, og oppfordrer etternølere til å melde seg på.

NGF følger naturligvis smittesituasjonen nøye, og tar høyde for å snu seg raskt dersom forutsetningene endrer seg utover høsten. Avstemmingen på Golftinget vil uansett skje digitalt med GoPlenum.

Klikk her for PÅMELDING TIL GOLFTINGET

Kontakt

Lise Bjørnstad

Spesialrådgiver 419 00 062 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club