I november måtte Golfforum utsettes på grunn av Covid-19. Nå har arrangementet fått en ny dato, og i dag åpner påmeldingen igjen.

Publisert tirsdag 15. desember 2020

Den nye datoen er lørdag 23. januar. Av smittevernhensyn er det heller ikke denne gangen lagt opp til et Golfforum på tradisjonelt vis, men en studiosendt direktesending på ca. fire timer.

Som planlagt i november vil sendingen følges opp med webinarer og workshops i den etterfølgende uka. Der går vi i dybden på de ulike temaene, forklarer Lise Bjørnstad, prosjektleder i NGF.

Det var med tungt hjerte at golfforbundet måtte avlyse de opprinnelige planene i høst. Et stort antall deltagere fra hele Golf-Norge var påmeldt.

Interessen var gledelig stor. Derfor er vi sikre på at påmeldingene vil strømme inn igjen når den nye datoen nå er klar, sier Bjørnstad.

Få dager før jul er norske klubbledere i ferd med å runde av et fantastisk golfår. For 2020, med alle sine utfordringer, har gitt golfsporten et kjempeløft i aktivitet og medlemskap.

I løpet av sesongen har klubbene samlet fått over 15.000 nye medlemmer. Antall golfrunder har nær doblet seg. Og vi har for lengst passert vårt tingvedtatte mål om 100.000 golfspillere.

Spørsmålet nå er hvordan vi skal beholde alle de nye? Hvordan vil Covid-19 påvirke oss i 2021 og fremover? Hvem er fremtidens golfere og hva krever de? Og hvordan rigger vi oss for å møte fremtiden?

Fremtiden er ikke lenger en plan. Fremtiden er her nå, understreker Lise Bjørnstad.

Rekrutteringen og aktivitetsøkningen i 2020 er etterlengtet og svært gledelig. Men den positive utviklingen setter også nye krav til forbund og klubber, baner og medlemmer. Forhåpentligvis er vi alle litt klokere etter Golfforum 23. januar.

NB! Alle som vil delta på årets digitale Golfforum 23. januar, må melde seg på her. (Den forrige påmeldingen i november gjelder ikke.)

PROGRAM

Programmet starter kl. 10.00, lørdag 23. januar:

  • Golfrikets tilstand v/Egil Hatling, president NGF.
  • Hvor står golfen i Norden i 2020? v/Tor-Anders Hanssen, generalsekretær NGF.
  • Livet etter COVID-19 v/Jan Paul Brekke, forskningsleder ved Institutt for samfunnsforskning.
  • Hvem er de nye golferne og hva krever de? v/Jan Blichfeldt og Dag Inge Fjeld, BTF Innsikt.
  • Fremtidens golfere/Ivaretakelse v/Kate Hege Nielsen, avd. leder klubbservice og Fredrik Due, avd. leder bredde og utvikling.
  • Toppidrett, talentutvikling og turnering v/Øyvind Rojahn, toppidrettssjef NGF.
  • Digital strategi v/Tor-Anders Hanssen, generalsekretær NGF og Reidar Stølan, prosjektleder.
  • Prisutdelinger, med mer.

Kontakt

Lise Bjørnstad

Spesialrådgiver golfens samfunnsverdi 419 00 062 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club