Fagdag Del 1 - Torsdag 28. januar kl. 08.00-09.30

Publisert tirsdag 26. januar 2021

2020 var et spesielt år. Etter ti sesonger med redusert aktivitet og færre medlemmer, strømmet folk til golfbanene igjen. Vi spilte mer enn før. Og klubbene ble ikke bare større, men også yngre.

For første gang er det nå flest spillere under 50 år i Golf-Norge. Mange av dem skal ut i sin første hele golfsesong. Og spørsmålene vi bør stille oss, er mange.

Hvem er de nye golferne? Hva ønsker de? Og hvilke grep må vi gjøre for å beholde både nye og gamle medlemmer?

I tre deler skal vi prøve å gi svar på disse spørsmålene. Webinarene består av videoer, presentasjoner og dialog. Som deltager kan du også selv stille spørsmål.

Fagdag del1

Den første fagdagen har til hensikt å gi et klart bilde av hvor vi står, i Norge og Norden. Ved å studere tallene fra fjoråret og reflektere over utviklingen, skaper vi felles forståelse for hva som faktisk har skjedd i løpet av 2020.

GOLFRIKETS TILSTAND
Egil Hatling, President NGF

Med Viktor Hovlands to seire på PGA-touren og en eksplosiv økning i medlemstall og aktivitet, ble 2020 en jubelsesong for Golf-Norge. Samtidig finnes det tall som bekymrer styret i Norges Golfforbund. Her er golfpresident Egil Hatlings oppsummering av fjoråret – og tanker om veien videre.

UTVIKLINGEN I NORDEN
Tor-Anders Hanssen, Generalsekretær NGF

Golfen står igjen som en av koronaperiodens absolutte vinnere. I hvert fall her i Norge. Men hvordan ser tallene ut i resten av Norden? Generalsekretær Tor-Anders Hanssen har tatt en nærmere kikk på verden rundt oss. Ikke alle land har sett det samme oppsvinget som oss i korona-året.

LIVET ETTER COVID-19
Jan-Paul Brekke, Seniorforsker og komiker Institutt for samfunnsforskning

Med håndsprit, munnbind og avlyste julebord ble 2020 koronaens år. Men året kom også med lettelser som hjemmekontor og mer fritid, møter på Teams og en kjapp tur på rangen i lunsjen. Sosiolog, samfunnsforsker og golfspiller Jan-Paul Brekke og Norsk Golf-redaktør Magnus Sveen rapporterer fra hjemmefronten.

Med deg på her.

Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club