Nortel Sport er et mobilabonnement som gir tilbake til idretten. Nå har Norges Golfforbund og Nortel inngått et langsiktig strategisk samarbeid.

Publisert tirsdag 2. februar 2021

Vi gleder oss til å samarbeide med Norges Golfforbund om deres forsterkede satsning på barn og unge, og sammen med klubbene legge til rette for et juniorløft i Golf-Norge, sier administrerende direktør Christian Pritchard i Nortel.

Som en utfordrer i det norske mobil- og bredbåndsmarkedet for bedrifter, har Nortel signert en treårig strategisk avtale med NGF.

Over én million

Partene forventer at avtalen vil tilføre over én million kroner til barne- og ungdomssatsningen til de 180 golfklubbene i Norge i løpet av avtaleperioden. I tillegg skal Nortel levere mobiltjenester til golfforbundet og klubber.

Konseptet er enkelt og lønnsomt: Som bruker velger du ett eller to idrettslag som skal motta støtte, og lar bedriftsabonnementet gjøre resten. Du velger selv hvor mye som skal gå til idrettslaget, om det skal gå til hele klubben eller et spesifikt lag.

Innovativ avtale

Dette er den første samarbeidsavtalen med et landsdekkende idrettsforbund i vårt nye konsept Nortel Sport, hvor vi gir lokale bedrifter mulighet til å støtte en klubb eller et lag samtidig som de får en rimelig og innovativ telefoniavtale, forklarer Pritchard.

Samarbeidet sammenfaller med golfforbundets egen storsatsing på barn og unge.

Vi er veldig glade for å få med oss Nortel på laget, sier Tor-Anders Hanssen, generalsekretær i Norges Golfforbund.

Selv om golf er en verdensidrett og vi teller over 100.000 medlemskap i Norge, er vi likevel en utfordrer på barne- og ungdomssiden. Med den nye avtalen vil flere barn og unge få større mulighet til å oppdage gleden ved golf.

En vinn-vinn

Nortels hovedmarked er små og mellomstore norske bedrifter, med mellom fem og 300 ansatte.

Nortel Sport er en vinn-vinn som knytter bedriftskunder til lokale idrettslag og bidrar med inntekter til grasrotidretten, understreker Christian Pritchard.

Vi heier grenseløst på alle som bidrar i samfunnet, enten det er deres eget nærområde eller om de hjelper noen et annet sted på kloden. Derfor inngår vi partnerskap med forskjellige aktører innen kultur, idrett og frivillighet.

Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club