Prisgunstig sikring av klubbeiendom og 2000 kroner tilbake per solgte alarmsystem til medlemmene.

Publisert onsdag 21. juni 2023

NGF og Verisure er glade for å kunngjøre et nytt partnerskap som gir svært gode fordeler til norske golfklubber på alarm og sikring, samt en unik mulighet til å øke sikkerheten og tryggheten på klubbområdet. 

2022 var preget av et år med mye hærverk og skade på klubbenes eiendom. Verisure ønsker å redusere kostnadene klubbene har på dette området ved å tilby unike løsninger som skal hjelpe klubbene preventivt, men også ved eventuell etterforskning.

Gjennom samarbeidet er golfklubber tilsluttet NGF sikret en unik avtale på nye alarmsystemer til klubbens eiendom, hvor pakken er skreddersydd til å kunne beskytte de områdene vi vet er mest utsatt. Det innebærer blant annet at alle pakkene inkluderer utendørs overvåkning, som kan plasseres strategisk for å minimere hærverk. I tillegg ønsker Verisure å gjøre det enklere og mer kostnadseffektivt for golfklubber å oppgradere eller utvide egne sikkerhetsløsninger.

For klubber som ønsker å synliggjøre samarbeidet overfor egne medlemmer, tilbyr Verisure en tilbakebetaling/grasrotandel på 2000 kroner for hvert alarmsystem som selges gjennom klubben. Dette gir en fantastisk mulighet for golfklubbene til ekstra inntekter samtidig som man bidrar til å sikre medlemmenes verdier.

Verisure er kjent for sin pålitelige og avanserte teknologi innen sikkerhetsløsninger. Alarmsystemene er utformet for å beskytte mot innbrudd, brann og andre uønskede hendelser. NGF oppfordrer alle golfklubber til å dra nytte av samarbeidet med Verisure.

Klikk HER for å lese mer om samarbeidet. 

 

For mer informasjon, ta kontakt med:

Odin Løvneseth
Key Account Manager
Telefon: +4791167687
odin.lovneseth@verisure.no 

Kontakt

Kristin Gunhildrud

Markedskonsulent 957 51 580 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club