Nå setter vi i gang «Ta med en venn»-kampanjen!

Publisert fredag 10. juli 2020

Ønsker din klubb å være med? Her melder du deg på.

Kjenner du ikke til kampanjen så kan du lese om den på golfforbundet.no

Når påmeldingen er sendt vil klubben få tilsendt markedsmateriellet direkte på adressen som er oppgitt i påmeldingen. Fordi så mange klubber opplever stor medlemsvekst, vil vi ikke igangsette en nasjonal markedskampanje. Det blir opp til den enkelte klubb å markedsføre tiltaket internt. Vi vil selvfølgelig hjelpe de som ønsker det med markedsføring.

NGF har laget en automatisert løsning for oppfølging av medlemmer, samt venner i «Ta med en venn» kampanjen. Dersom du er nysgjerrig på hvordan dette fungerer, så oppfordrer vi klubben til å være med på webinar den 11. august kl. 15.00.

Påmelding her: Ta med en venn 2020. "Hvordan få mest mulig ut av kampanjen", tirsdag 11. august kl. 15.00.

Ta kontakt med klubbservice i NGF på klubbservice@golfforbundet.no om du har spørsmål.