Golftinget avholdes 5. november. Her er valgkomiteens innstilling til nytt styre for Golf-Norge de neste to årene.

Publisert tirsdag 10. oktober 2023

NGFs valgkomité innstiller Øyvind Krag Ingul fra Byneset Golfklubb til presidentvervet etter Egil Hatling som i sommer meddelte at han ikke ønsket å være kandidat til gjenvalg. 

Øyvind Ingul er daglig leder i kommunikasjonsbyrået Pitch Studios i Trondheim, og har bred erfaring fra Golf-Norge, både som sertifisert dommer, lagleder for ungdoms-OL, tidligere styreleder i Byneset Golfklubb, og som far til to eliteutøvere. Ingul har vært en del av NGFs styre de siste to årene.

Vigdis Flaat Sørra er innstilt som visepresident. Sørra er systemutvikler i Borgarting Lagmannsrett, nestleder i Hauger Golfklubb, og har bred erfaring fra norsk idrett, både som trener og leder. 

I tillegg innstiller valgkomiteen på følgende styremedlemmer:

  • Magnus Boland Haugen, Haga Golfklubb (gjenvalg). Haugen studerer juss, er tidligere elitespiller og har to år bak seg i styret.
  • Anya Markhus, Sunnfjord Golfklubb (ny). Markhus er jurist Lotteritilsynet og styremedlem i Sunnfjord GK.
  • Stein Nilsen, Soon Golfklubb (ny). Nilsen er administrerende direktør i Widerøe, og har i tillegg styreverv i NHO.
  • Ole Berge Ramsnes, Stavanger Golfklubb (ny), Ramsnes er revisor i Ernst & Young, tidligere eliteutøver og Norgesmester i golf, og for tiden styremedlem i Stavanger GK.
  • Anja Solevågseide, Ålesund Golfklubb (ny). Solevågseide er daglig leder i Pir Cowork. Hun har tidligere vært daglig leder i Ålesund Golfklubb og styremedlem i Golfadministratorers Forening (GAF). I tillegg har hun vært ansatt i NGF som kvinneansvarlig.
  • Monica Wara, Tromsø Golfklubb (ny). Wara er økonomiansvarlig for Tromsø Internasjonale Filmfestival, og har vært styremedlem i Tromsø GK i ti år, hvorav fire år som leder.

Golftinget finner sted på Quality Airport Hotel Gardermoen søndag 5.november kl 9. Allerede fra fredag 3.november samles rundt 250 representanter fra Golf-Norge til faglig påfyll og erfaringsutveksling.

Kontakt

Lise Bjørnstad

Spesialrådgiver 419 00 062 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club