Seks regionale Nivå 2-regelseminar i oktober.

Publisert onsdag 13. september 2023

NGF, i samarbeid med seks golfklubber, arrangerer hele seks regionale Nivå 2-seminarer i golfreglene. 

NGF gjør nå «kursveien» kort for mange klubber, og med høstens kurstilbud blir terskelen lav for å kunne delta (billig og kortreist). Og blir dette tatt godt imot, ønsker NGF å sette opp flere kurs også andre steder i løpet av vinteren.

Kurset er spesielt beregnet for klubbenes frivillige, tillitsvalgte, trenere og ansatte som ofte er involvert i å løse regelspørsmål, i tillegg til de som vil bli dommere.

Høstens utvalgte kurssteder for Nivå 2 regelseminar er:

  • 21.- 22. oktober: Hauger GK
  • 21.- 22. oktober: Sola GK
  • 28.- 29. oktober: Mjøsen GK
  • 28.- 29. oktober: Salten GK
  • 28.- 29. oktober: Meland GK
  • 28.- 29. oktober: Byneset GK

Med årets kursplan ser NGF for seg både å øke regelkompetansen i klubbene, til stor nytte for klubbenes medlemmer, men også muligheten til å rekruttere flere som på sikt kan bli golfdommere.

Etter gjennomgått kurs på ovennevnte datoer, tar deltagerne en nettbasert regeltest hjemmefra. Dette for å sikre at deltagerne har fått utbytte og kunnskap fra kurset.

Nivå 2-kurset arrangeres for øvrig av nasjonale forbund over store deler av verden, og en bestått regeltest gir også et «R&A Level 2 Rules Exam» diplom, som er et internasjonalt anerkjent stempel. 

Etter å ha fullført Nivå 2 er man også kvalifisert til å kunne holde regelkvelder i egen klubben. I tillegg kan man være med å hjelpe til med reglene når klubben arrangerer Narvesen Tour eller andre turneringer.

Påmeldingsfristen til årets Nivå 2 regelseminarer er 9. oktober, og det er først til mølla prinsippet som gjelder.

Les mer om seminaret og påmelding HER

Kontakt

Thore Wilhelmsen

Spill- og dommerkonsulent 901 51 756 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club