Lørdag 7. november vil 20 nøkkelpersoner i Gamle Fredrikstad GK samles på klubbhuset til Golfforum direkte på storskjerm.

Publisert tirsdag 20. oktober 2020

Når Golfforum må avholdes digitalt på grunn av koronasituasjonen, kan vi like gjerne dra fordelene ut av det, sier Oddrun Skår, styreleder i Gamle Fredrikstad GK.

I normalår deltar klubben med kun to styrerepresentanter og utvalgte trenere på Golfforum.

Det handler jo om penger. Med reise- og hotellutgifter kan vi normalt ikke ta med så mange på disse samlingene. Men et digitalt golfforum har ingen økonomiske begrensninger, og da vil vi tilrettelegge slik at flere får delta, forklarer Skår.

Den 7. november vil nærmere 20 ansatte og tillitsvalgte i klubben samles i klubbhusets kafeteria. Styrelederen har fått god respons på invitasjonen.

Av hensyn til smittevern har vi satt en grense på 20 personer. Foreløpig har jeg sendt ut invitasjon til nøkkelpersoner i klubben og i driftsselskapet som vi samarbeider med. Så langt er det bare ett forfall. De andre har bekreftet at de kommer.

Skår ser fram til det endelige programmet for direktesendingen og den etterfølgende faguka. Hun er sikker på at temaene vil engasjere deltagerne.

Vi har en kjempesesong bak oss med stor aktivitet. I løpet av året har vi fått over 300 nye medlemmer i klubben, og fokuset nå er hvordan vi skal ta vare på alle sammen, gjennom vinteren og inn i en ny sesong.

Som styrerepresentant i NGF håper hun at flere klubber over hele landet vil gjøre som i Gamle Fredrikstad.

Et digitalt golfforum er en flott mulighet. Det blir sosialt, og samtidig kan vi samles for å diskutere ulike utfordringer og problemstillinger, sier Oddrun Skår.

Styrelederen vil også spre det glade budskap til klubbens medlemmer.

Uten korona ville vi fylt opp klubbhuset. Det kan vi ikke nå. Men jeg er sikker på at mange av våre medlemmer ønsker å delta på Golfforum. Vi vil dele lenken til direktesendingen slik at de kan strømme forumet hjemmefra.

Mer informasjon om Golfforum og mulighet for påmelding finnes her.

Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club