Det har blitt tydelig gjennom året som har gått hvor viktig organiserte fritidsaktiviteter er for barn og unge.

Publisert onsdag 2. juni 2021

Frivillighet Norge ønsker derfor å samle alle organisasjoner, lag, foreninger og fritidsklubber sine aktiviteter, på ett og samme sted.

Gjennom prosjektet «Dugnad for økt deltagelse» har Frivillighet Norge lansert den digitale rekruteringsplattformen Ungfritid.no, og her kan golfklubbene synliggjøre fritidsaktiviteter for barn og unge. Plattformen er gratis å bruke, både for de som er på utkikk etter aktiviteter og for de som tilbyr aktivitet. På Ungfritid.no kan dere også legge ut sommerferieaktiviteter som varer over litt lengre tid, som leir, idrettsskoler og kurs som går over flere dager. Fra midten av mai vil Ungfritid.no kjøre en markedsføringskampanje av de sommerferieaktivitetene som er lagt ut på plattformen.

Ta kontakt med Weilinn Haugene i Frivillighet Norge på e-post weilinn@frivillighetnorge.no dersom dere trenger hjelp. Frivillighet Norge kan sette opp informasjonsmøter for ansatte og frivillige, hjelpe til med registrering av organisasjoner og aktiviteter og være behjelpelige med å skrive nyhetssaker og promotere aktiviteten.

Slik kommer du i gang med Ungfritid.no:
Opprett bruker | Registrer klubben | Opprett aktivitet på Ungfritid.no

Her finnes verktøykasse for organisasjonene.

Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club