Det er stor forskjell fra klubb til klubb. I mange pressområder er det venteliste på medlemskap, mens andre klubber ønsker seg flere medlemmer.

Publisert tirsdag 25. mai 2021

De klubbene som ønsker å rekruttere flere medlemmer kan bli med på «Ta med en venn-kampanjen» i 2021.

Konseptet er veldig enkelt. Medlemmer i klubben kan ta med seg en venn, som ikke har spilt golf før eller vært medlem av en klubb tidligere, og spille 9 hull gratis.

Målet er å invitere potensielle golfere inn i klubben for så å ha mulighet til å være i dialog med dem, slik at de forhåpentligvis for øynene opp for golf.

Så enkelt gjøres det:

  1. Klubben bestemmer seg for å delta på «Ta med en venn»-kampanjen.
    Klubben får tilgang til digitalt og trykket materiell som kan brukes i markedsføringen, samt et digitalt registreringsskjema.
  2. Medlemmet og vennen registrerer seg i det digitale registreringsskjemaet, der klubben mottar informasjon på medlemmet og vennen.
  3. Medlemmet og vennen tar kontakt med klubben for å reservere en starttid.
  4. Medlemmet og vennen spiller en nihullsrunde (18 kan fort bli veldig mye første gang). Underveis passer medlemmet på at de holder tempoet og/eller slipper andre igjennom om nødvendig. Men viktigst av alt – de har en hyggelig runde på banen.
  5. I etterkant kontakter klubben vedkommende med tilbud om videre oppfølging.
    Det kan være en ny runde på banen, en protime sammen med vennen, tilbud på nybegynnerkurs, invitasjon til fellestrening, eller andre tilbud klubben måtte ha.

Nytt av året er at «venner» blir invitert av medlemmer via en digital løsning. Dette gjør at det er lettere for klubben å holde seg oppdatert på hvem som har vært med. I tillegg oppfordres «vennen» til å ta et e-læringskurs på 30 minutter før de går ut.

Her er link til påmelding.

Her finnes mer informasjon om Ta med en venn-kampanjen.

Kontakt

Aleksander Ottersen Mile

Innholdsansvarlig 950 88 082 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club