For å få dispensasjon fra NGFs bestemmelser for forbundsturneringer, f.eks. i forhold til transport, må du klassifiseres!

Dersom du ønsker å benytte transport i NGFs forbundsturneringer sesongen 2018, eller bli klassifisert som funksjonshemmet golfspiller, er tiden inne for å gjøre noe med det. Klassifisering gjøres kun på noen få forhåndsbestemte tider og steder i løpet av sesongen, og neste mulighet er lørdag 10. mars på Fornebu Indoor Golf Center. Påmelding til NGF v/ Gøril Hansen på e-post goril.hansen@golfforbundet.no.

Hva er en forbundsturnering? Dette er turneringer hvor NGF utarbeider bestemmelsene og er eier og ansvarlig for turneringen, som f. eks. Srixon Tour, Garmin Norgescup, Norgesmesterskapene o.l.

Les mer om klassifisering og andre muligheter for å bli klassifisert til sesongen 2018 her.

Gøril Hansen

Inkluderingskonsulent 995 76 525 e-post