For å få dispensasjon fra NGFs bestemmelser for forbundsturneringer, f.eks. i forhold til transport, må du klassifiseres!

Dersom du har behov for golfbil når spiller i NGFs forbundsturneringer, eller ønsker å bli klassifisert som funksjonshemmet golfspiller, er tiden inne for å gjøre noe med det. Klassifisering gjøres kun på noen få forhåndsbestemte tider og steder i løpet av sesongen, og neste mulighet er lørdag 23. mars på Fornebu Indoor Golf Center. Påmelding innen 16.mars til NGF v/ Gøril Hansen på e-post paragolf@golfforbundet.no.

Hva er en forbundsturnering? Dette er turneringer hvor NGF utarbeider bestemmelsene og er eier og ansvarlig for turneringen, som f. eks. Srixon Tour, Garmin Norgescup, Norgesmesterskapene, samt turneringer hvor NGFs turneringsbestemmelser er gjort gjeldende.

Her kan du lese mer om klassifisering og andre muligheter for å bli klassifisert sesongen 2019.

Gøril Hansen

Inkluderingskonsulent 995 76 525 e-post