Verv og vinn gavekort på pizza!

NGF, i samarbeid med Pizzabakeren, deler ut gavekort til klubbene som har fått flest Impact-supportere i løpet av februar!

NGF jobber uavbrutt med å bedre klubbenes rammebetingelser, og det er hyggelig å registrere at det er mange som heier på klubbenes juniorarbeid gjennom å bli Impact supporter

I løpet av januar vil over 60 klubber ha fått sine første supportere. Det betyr penger i klubbkassa til klubbens juniorarbeid.

For ytterligere å øke inntekten til klubbene har NGF laget ferdig annonsemateriell som klubbene kan benytte i markedsføringen av egne inntekter til klubben. 

I mellomtiden vil NGF fortsette å registrere nye supportere. De tre klubbene som har fått flest supportere innen utgangen av februar, vinner gavekort på pizza til en verdi av 1000 kroner hver. I tillegg trekkes det ut en tilfeldig klubb blant alle klubber som har fått registrert en supporter.

Klubber kan enkelt promotere Impact Supporter ved å legge ut info på egen hjemmeside eller på klubbens sosiale medier. For mer info og materiell, ta kontakt med kontaktperson.
For direkte link til kjøp av bagtag som gir penger i klubbkassa, trykk HER

Funfact: 10 % av supporterne legger inn høyere beløp enn de 350 bagtag’en koster. Høyeste til nå er 1100. Det overskytende går selvsagt til klubbens juniorarbeid.

Husk!
Alle klubber tilsluttet NGF mottar storkunderabatt hos Pizzabakeren. For mer informasjon om hvordan få avtale, se HER.