Golfforbundet henter svensk ressurs

Norges Golfforbund har engasjert Rickard Lindberg som head coach for Team Norway Golf

Fra Sverige til Norge

Norges Golfforbund (NGF) har engasjert Rickard Lindberg (47) som head coach i Norges Golfforbund. Lindberg kommer fra tilsvarende stilling i det svenske golfforbundet, og får ansvaret for NGFs elitesatsing Team Norway Golf.

- Jeg har vært så heldig å få jobbe med de norske utøverne det siste året. Forbundet har en filosofi som matcher bra med min egen, og sammen mener jeg vi skal få til mye i årene som kommer, sier Lindberg.

Lindberg starter i stillingen 1. november 2018, og vil kombinere den med sitt eksisterende engasjement for to PGA-spillere.

- Rickard Lindberg er en internasjonal ressurs som vil gi oss et ytterligere løft i arbeidet med å få frem flere norske utøvere på et høyt internasjonalt nivå, sier Idrettssjef Øyvind Rojahn i Norges Golfforbund.

Til redaksjonen:

- Bilde av Richard Lindberg: fotobyline SGF/Søderqvist

Om Rickard Lindberg
Rickard Lindberg 47 år, gift og bosatt i Västerås, Sverige. avsluttet nylig sitt engasjement for Sveriges Golfforbund der han har vært ansatt som Head Coach siden 2011. Lindberg har i flere år jobbet med utøvere som Peter Hanson og Jonas Blixt.


For mer informasjon:

Rickard Lindberg
Head Coach Norges Golfforbund
Mobil: +46 70 880 57 50
rickardlindberg71@gmail.com 

eller

Øyvind Rojahn
Idrettssjef Norges Golfforbund
Mobil: 934 57 044
oyvind.rojahn@golfforbundet.no 

eller

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no 

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det femte største særidrettsforbundet i norsk idrett, med rundt 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no 

Til toppen