Her spiller Team Norway uke 35

Team Norway-utøvere i Frankrike, Finland og USA

Challenge Tour

Christian Aronsen (Miklagard GK), Jarand Arnøy (Fana GK) og Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) spiller Cordon Golf Open 31. august til 3. september.

Skuffende spill da Challenge Tour gjestet Norge og Milkagard for to uker siden. Har nå hatt en uke hjemme nå hvor jeg forhåpentligvis har funnet ut av ting. Jeg gleder meg til å spille, og koser meg utpå der, sier Johannessen.

Johannessen kom best i gang på åpningsrunden som grunnet dårlig vær ikke ble ferdigspilt på dag 1.

Det regnet litt, og greenene tåler ikke så mye vann, sier Aronsen som er på par etter dag 1.

Nordic League i Finland

12 norske med når Polarputki Finnish Open arrangeres på Kullo Golf Club i Finland 31. august til 2. september. Fra Team Norway stiller Aksel Olsen (Stavanger GK) og Elias Bertheussen (Byneset GK).

Jeg endte på 30.plass med -6 totalt forrige uke. Spillet var ikke helt i top shape, men jeg gleder meg til å spille denne uka. Kroppen og spillet kjennes bra, sier Bertheussen.

Forrige uke viste fremgang i spillet, men dessverre ikke helt bra nok til å kjempe om seieren, sier Olsen.

Symetra Tour i South Dakota

Sioux Falls Great Life Challenge spilles 31. august til 3. september.

Etter to uker med turneringsfri ser jeg frem til flere turneringer på rad. Dette er en av de største turneringene så bare å finne frem det gode spillet, sier Marita Engzelius som åpnet med en runde på par.

 

Øvrige Tam Norway-utøvere spiller ikke i uke 35.

For livescoring:

Nordic League:
http://eccotour.org/nordicgolfleague/scores/#/competition/1019295/leaderboard 

European Challenge Tour: http://www.europeantour.com/challengetour/season=2017/tournamentid=2017756/leaderboard/index.html#/leaderboard  

Symetra Tour:
http://www.symetratour.com/tournaments/sioux-falls-greatlife-challenge/leaderboard 


For mer informasjon:

Jon Karlsen
Head Coach Team Norway
Norges Golfforbund
Mobil: 404 54 550
jon.karlsen@golfforbundet.no 

eller

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef
Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no 

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no 

 

Om Team Norway Golf

Team Norway er Norges Golfforbunds toppsatsing på profesjonelle utøvere som har som mål å få frem spillere som kvalifiserer seg til Olympiske leker, eller etablerer seg på et høyt internasjonalt nivå. Utøvere på Team Norway får tilgang til golftrenere, fysioterapeut/fysisk trener, mentaltrener og lege. Utøvere kan i tillegg nyte godt av utstyrsavtaler med Abacus og Callaway.

Team Norway har et sportslig opplegg med fokus på treningssamlinger, primært på hovedbasen Mar Menor. I tillegg følges utøvere opp under turnering og individuell trening.

 

Til toppen