Mar Menor blir Team Norway Golfs nye utenlandsbase

Norges Golfforbund har inngått en samarbeidsavtale med Vestfold Golfhall AS. Avtalen sikrer norske elitegolfere gode treningsforhold på spanske Mar Menor de neste fire årene.

Team Norway Golf er Norges Golfforbunds (NGF) elitesatsing for profesjonelle, amatører og juniorer. Et viktig element i satsingen er å sikre utøvere optimale treningsforhold hele året. Etter å ha evaluert en rekke alternativer falt valget på Mar Menor som ligger i Murcia-regionen ca 90 kilometer sør for Alicante.

Mar Menor har fasiliteter både på og utenfor banen som gjør anlegget spesielt godt egnet for våre samlinger, sier Generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

Hanssen trekker frem treningsfasiliteter, boforhold, kort veg til flyplass med mange alternative inn- og utflygninger og ikke minst tilgang til seks Nicklaus-baner av høy kvalitet som viktige elementer i valget av Mar Menor.

Vi har vært på jakt etter et sted som både tilfredsstiller trenings- og konkurransekravene fra elitegolfere, og samtidig kan tilby fornuftige boforhold, både for korte og lange opphold. Vi er veldig glade for å ha fått på plass denne avtalen, påpeker Hanssen.

Avtalen gir NGF muligheten til å ta med større og mindre grupper av eliteutøvere på samlinger av kortere og lengre varighet. I tillegg vil Srixon Norwegian Winter Open, en åpen turnering med rundt 100 deltakere fra Norden, legges til ett av de mange anleggene.

Mar Menors norske representant, Tom Arne Tollefsen i Vestfold Golfhall AS, ser frem til et godt samarbeid.

Vi ønsker å være med på å utvikle golfen i Norge, og mener Mar Menor er et viktig og riktig supplement til norske golfere, uansett om de spiller på European Tour eller er på ferie. Gjennom vår reiseavdeling Premiumreiser har vi formidlet reiser og eiendom på Mar Menor til Norske golfere i 10 år og kan trygt si at dette er en av de bedre stedene i Europa. Det er vel kanskje grunnen til at NGF, Team Norway, Norsk Seniorgolf og Wang Toppidrett har valgt å samarbeide med oss på Mar Menor, avslutter Tollefsen.

Avtalen strekker seg til mars 2020.

Til redaksjonen:

Foto kan fritt benyttes redaksjonelt mot kreditering.

For mer informasjon:

Tor-Anders Hanssen
Generalsekretær Norges Golfforbund
Mobil: 99 31 19 22
toranders.hanssen@golfforbundet.no

Tom Arne Tollefsen
Daglig Leder Vestfold Golfhall
Mobil: 911 22 996
post@vestfoldgolfhall.no

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 101.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 169 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no

Til toppen