Miklagard Golfklubb vertskap for Norgesmesterskap for lag 2018

Norges beste klubblag møtes på kløfta.

Tar en for laget

20.-22. juli samles de 16 beste herrelagene og åtte beste damelagene fra norske golfklubber for å kjempe om Norgesmester-tittelen i golf for lag på Miklagard Golfklubb på Kløfta.

Flere av Norges beste golfere, deriblant Team Norway Golfs Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) og Aksel Olsen (Stavanger GK) og Elias Bertheussen (Byneset GK), deltar for egen klubb.

Miklagard GK er regjerende Norgesmestere for herrer, og vertsklubben har ambisjoner om å markere seg også i år. Miklagard stiller med et lag bestående av Henrik Bjørnstad, Markus Braadlie, Viktor Hovland, Thorbjørn Johansen og Peter Kaensche.

Norgesmesterskapet for lag spilles over fem runder på tre dager, og det kåres Norgesmester for herrer og damer. Både profesjonelle spillere så vel som amatører kan delta.

Arrangementet starter kl 08.00 alle dager, og vinneren ventes å være klar ca kl 15:00 22.juli. De fire siste herrelagene og de to siste damelagene rykker ned til 1.divisjon i 2019.

Følgende klubber stiller i Norgesmesterskapet for lag 2018:

Damer
1 Atlungstad GK
2 Drammen GK
3 Kjekstad GK GK
4 Larvik GK
5 Losby GK
6 Oslo GK (tittelforsvarer)
7 Sola GK
8 Stavanger GK

Herrer
1 Asker GK
2 Bærum GK
3 Bjørnefjorden GK
4 Byneset GK
5 Drammen GK
6 Drøbak GK
7 Fana GK
8 Haga GK
9 Larvik GK
10 Losby GK
11 Miklagard GK (tittelforsvarer)
12 Moss & Rygge GK
13 Oslo GK
14 Sandnes GK
15 Stavanger GK
16 Vestfold GK


Øvrige lag-NM (divisjoner)
1. divisjon spilles på Nordsjø GK og Onsøy GK 20.- 22. juli, mens 2. divisjon spilles på Sandefjord GK, Utsikten GK og Hakadal GK 21.- 22. juli.

For livescoring:

Herrer: https://golfbox.no/livescoring/tour/default.asp?language=1044#/competition/1577906/leaderboard 

Damer: https://golfbox.no/livescoring/tour/default.asp?language=1044#/competition/1625789/leaderboard 

For mer informasjon:

Tore Waagø
Daglig leder Miklagard Golf
Mobil: 977 74 996
tore@miklagardgolf.no 

eller (til stede under deler av arrangementet)

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no  

Om Miklagard Golf

Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Banen er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Golfanlegget består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange utmerkelser for kvalitet og design. Miklagard har et omfattende treningsområde med puttinggreener, drivingrange med gressutslag og nærspillsområder med bunkere. Kvaliteten på greener, fairwayer og utslagssteder holder en høy europeisk standard. Se www.miklagardgolf.no  

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no

Til toppen