Øyvind Krag Ingul innstilt som president i Golfforbundet

Norges Golfforbund avholder ting 5. november. Her er valgkomiteens innstilling til nytt styre for Golf-Norge de neste to årene.

Norges Golfforbund (NGF) avholder Golfting 5. november på Gardermoen, hvor det blant annet skal velges styre for tingperioden 2023-2025. 

I den anledning har NGFs valgkomité innstilt Øyvind Krag Ingul fra Byneset Golfklubb til presidentvervet etter Egil Hatling som i sommer meddelte at han ikke ønsket å være kandidat til gjenvalg. 

Øyvind Ingul er daglig leder i kommunikasjonsbyrået Pitch Studios i Trondheim, og har bred erfaring fra Golf-Norge, både som sertifisert dommer, lagleder for ungdoms-OL, tidligere styreleder i Byneset Golfklubb, og som far til to eliteutøvere. Ingul har vært en del av NGFs styre de siste to årene.

Vigdis Flaat Sørra er innstilt som visepresident. Sørra er systemutvikler i Borgarting Lagmannsrett, nestleder i Hauger Golfklubb, og har bred erfaring fra norsk idrett, både som trener og leder. 

I tillegg innstiller valgkomiteen på følgende styremedlemmer:

  • Magnus Boland Haugen, Haga Golfklubb (gjenvalg). Haugen studerer juss, er tidligere elitespiller og har to år bak seg i styret.
  • Anya Markhus, Sunnfjord Golfklubb (ny). Markhus er jurist Lotteritilsynet og styremedlem i Sunnfjord GK.
  • Stein Nilsen, Soon Golfklubb (ny). Nilsen er administrerende direktør i Widerøe, og har i tillegg styreverv i NHO.
  • Ole Berge Ramsnes, Stavanger Golfklubb (ny), Ramsnes er revisor i Ernst & Young, tidligere eliteutøver og Norgesmester i golf, og for tiden styremedlem i Stavanger GK.
  • Anja Solevågseide, Ålesund Golfklubb (ny). Solevågseide er daglig leder i Pir Cowork. Hun har tidligere vært daglig leder i Ålesund Golfklubb og styremedlem i Golfadministratorers Forening (GAF), i tillegg til at hun var ansatt i NGF som kvinneansvarlig.
  • Monica Wara, Tromsø Golfklubb (ny). Wara er økonomiansvarlig for Tromsø Internasjonale Filmfestival, og har vært styremedlem i Tromsø GK i ti år, hvorav fire år som leder.

- Valgkomiteen har jobbet godt og lenge, og vi føler vi med denne innstillingen presenterer et  styre med meget god kompetanse, og som ivaretar Golf-Norges interesser og behov, sier leder av valgkomiteen i NGF, Marit Wiig.

Golftinget finner sted på Quality Airport Hotel Gardermoen søndag 5.november kl 9. Allerede fra fredag 3.november samles rundt 250 representanter fra Golf-Norge til faglig påfyll og erfaringsutveksling.

Media som ønsker å være til stede under Golftinget bes ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig.

Pressemelding korrigert for faktafeil 11.10.23 kl 22.14

 

For mer informasjon:

Marit Wiig
Leder NGFs valgkomité
Mobil: 951 65 744
marit.wiig4@gmail.com    

eller


Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no  

 

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er ett av de største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 129.000 medlemskap fordelt på 172 golfklubber og 168 baner. Forbundet tilrettelegger for at golfklubbene kan gi et best mulig tilbud til sine medlemmer. I tillegg er NGF ansvarlig for toppidrettssatsingen Team Norway Golf for profesjonelle og amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra medlemsklubbene. Se www.golfforbundet.no 

For pressemeldinger fra NGF: https://www.golfforbundet.no/om/presse/pressemeldinger/ 

Til toppen