Spiller for European Tour-plass

To utøvere i England for å kvalifisere seg til European Tour 2018.

Kvalifisering til European Tour 2018

Kvalifiseringen til European Tour 2018 fortsetter denne uken. I Frilford Heath i England spiller Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) og Anders Kristiansen (Borregaard GK) for en plass som vil ta dem videre til steg 2.

- Jeg sliter fortsatt med en vond rygg fra forrige uke, men får behandling så håper jeg kommer meg igjennom denne uka på en bra måte, sier Johannessen.

Spiller med amatørene i Danmark

Nordic Golf League fortsetter innspurten denne uka. På Himmerland i Danmark spilles Race to Himmerland 5.-7. oktober. Turneringen spilles som en pro-am som innebærer at de profesjonelle spiller på lag med amatører.

Fra Team Norway stiller Aksel Olsen (Stavanger GK), Elias Bertheussen (Byneset GK) og Christian Aronsen (Miklagard GK).

- Jeg spilte dårlig og misset cut’en forrige uke, men forventer likevel å kjempe i toppen denne uka. Jeg har fått med trener Lars Martin Berg er med på bagen, så forventer også noen gode råd, sier Elias Bertheussen.

Totalt sju norske deltar i turneringen.

Det spilles ikke turneringer på LPGA Tour og European Challenge Tour denne uka. Marianne Skarpnord er for øvrig eneste norske når Ladies European Tour spilles i Frankrike.

For livescoring:

European Tour Q-School, England

Nordic Golf League, Danmark

 

For mer informasjon:

Jon Karlsen
Head Coach Team Norway
Norges Golfforbund
Mobil: 404 54 550
jon.karlsen@golfforbundet.no 

eller

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef
Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no 

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no

Til toppen