Team Norway Golf og Callaway forlenger

Fortsetter samarbeidet rundt de profesjonelle utøverne

Fortsetter samarbeidet

Norges Golfforbund (NGF) og Callaway Norge forlenger avtalen rundt forbundets elitesatsing. Dermed fortsetter Callaway Norge som offisiell samarbeidspartner til Team Norway Golf.

- Callaway står for kvalitet i alle ledd, og matcher i så måte godt det arbeidet vi skal legge ned i vår satsing, sier head coach i Team Norway Golf, Rickard Lindberg.

I tillegg til å levere utstyr til den norske elitesatsingen, har Callaway Norge allerede flere utøvere på utstyrskontrakter.

- Vi er veldig fornøyd med å fortsette samarbeidet med Team Norway Golf som vi har hatt de siste årene. Det å kunne bidra tilbake til norsk golf og den satsning som blir gjort for våre beste spillere i Norge er det hyggelig å være en del av, sier Field Sales Manager Nordic Marius Dahlen i Callaway.

Fra og med 2019 har NGF lagt om elitesatsingen. For de profesjonelle utøverne vil Team Norway Golf bli en åpnere satsing der flere vil få tilbud om samlinger og oppfølging. Forutsetningen er at utøvere legger ned den jobben som kreves for å kunne hevde seg internasjonalt.

Til redaksjonen:


For mer informasjon:
Rickard Lindberg
Team Norway Head Coach
Norges Golfforbund
Mobil: +46 70 880 57 50
rickard.lindberg@golfforbundet.no 

eller

Marius Dahlen
Field sales manager Nordic
Callaway
Mobil: 915 90 950
marius.dahlen@callawaygolf.com 

eller

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef
Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no 

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det femte største særidrettsforbundet i norsk idrett, med rundt 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no 

Til toppen