Tilbake som ansvarlig redaktør i Norsk Golf

Tidligere redaktør Tom Erik Andersen overtar for Magnus Sveen som går til Monday.

Norges Golfforbund (NGF) har ansatt Tom Erik Andersen (51) som ansvarlig redaktør for Norsk Golf. Andersen var redaktør for Norsk Golf i 2010, og har siden jobbet som freelanser for redaksjonen i større og mindre stillinger.

- Magnus og redaksjonen har tatt Norsk Golf et stort skritt framover siden jeg var redaktør forrige gang. Mye har skjedd, ikke minst digitalt. Vi ser en gledelig økning i medlemstallene og aktiviteten, og går spennende tider i møte med en verdensstjerne i front. Jeg gleder meg stort til å være med å utvikle Norsk Golf videre, sier Tom Erik Andersen.

Magnus Sveen har vært ansvarlig redaktør for Norsk Golf siden 2015. Sveen, som kom fra TV2, har ønsket seg tilbake til tv-bransjen, og har takket ja til ny stilling som redaksjonssjef i produksjonsselskapet Monday. 

- Jeg har hatt sju veldig fine år i Norsk Golf, og er stolt over hva vi har fått til. En liten redaksjon som har gjort store ting, i hvert fall i mine øyne. Men alt har sin tid, og jeg følte det var riktig tidspunkt for meg å gå videre når da Monday kom på banen, sier Magnus Sveen. 

Andersen overtar ansvaret for nettstedet norskgolf.no som hadde ca 300 000 sidevisninger per uke gjennom golfsesongen 2021. Det trykte magasinet Norsk Golf kommer ut i fire trykte utgaver per år. Magasinet er underlagt Fagpressens opplagskontroll, som viste et snittopplag på 80.500 i 2021.

Andersen starter i stillingen 1.mai, og vil jobbe tett sammen med kommunikasjonssjef Tom Rosenvinge i Norges Golfforbund (NGF).

- Når Magnus Sveen valgte å si opp sin stilling var Tom Erik Andersen et naturlig valg til å overta rollen. Tom Erik har jobbet tett på Golf-Norge i mange år. Han kjenner både klubber, forbund og idretten for øvrig. Han har spennende tanker for hvordan vi skal videreføre og utvikle det gode arbeidet til redaksjonen. Vi er derfor veldig fornøyde med at han har takket ja til stillingen, sier Tom Rosenvinge.

Til redaksjonen:

For bilde av Tom Erik Andersen, se HER

Foto krediteres Benjamin A. Ward

 

For mer informasjon:

Tom Erik Andersen
Ansvarlig Redaktør Norsk Golf
Mobil: 905 19 658
tomerik@norskgolf.no 

eller    

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no  

Om Norges Golfforbund og Norsk golf

Norges Golfforbund (NGF) har som formål å fremme golfidretten i Norge. Vi er landets fjerde største særforbund og bistår våre 178 medlemsklubber og rundt 125.000 golfspillere. NGFs årlige omsetning er på ca. 70 millioner kroner, og vi har 28 ansatte. Kontorlokalene våre er per tid på Ullevaal Stadion, sammen med idrettsforbundet (NIF) og de fleste andre særforbund.

Norsk Golf er Norges største nettsted for golf (norskgolf.no) og et av landets største sportsmagasiner. Merkevaren eies av NGF, men redaksjonen jobber fritt og uavhengig i tråd med Redaktørplakaten og etter prinsippene for god presseskikk, som nedfelt i Vær Varsom-plakaten. Norsk Golf er også medlem av Fagpressen. Redaksjonen består av ansvarlig redaktør, journalist, digitalt innholdsansvarlig og designer i tillegg til frilansere. 

Til toppen