Tre nye får sjansen i elitesatsing

Norges Golfforbund har tilbudt tre nye utøvere plass i Team Norway Junior.

Norges Golfforbund (NGF) har tilbudt Emilie Øverås (Oslo GK), Franziska Sliper (Sola GK) og Mikkel Antonsen (Drøbak GK) plass i Team Norway Junior som er NGFs elitesatsing for juniorer (U18).

Ålesunderen Emilie Øverås var en del av laget som ble nummer seks i fjorårets lag-EM for jenter i Oslo. Denne sesongen har hun allerede vunnet en Norgescup-turnering.

Emilie er en hardtarbeidende fokusert utøver med en vilje til å lære og utvikle seg, sier Team Norway Head Coach Geoff Dixon i Norges Golfforbund.

Franziska Sliper var også en del av det norske juniorlaget i fjorårets EM, og sto øverst på pallen da første eliteturnering for juniorer (Srixon Tour) ble arrangert på Sola GK i månedsskiftet.

Franziska har en egen evne til å prestere under press, som under lag-EM i 2016. Med gode resultater både nasjonalt og internasjonalt denne sesongen er hun udiskutabel for Team Norway Junior, sier Dixon.

Mikkel Antonsen bor og spiller mest i Spania. Antonsen har vist gode resultater i spanske juniorturneringer så langt i år, senest i det åpne spanske mesterskapet der han ble nummer to.

Mikkel er en veldig selvstendig spiller som blant annet har brukt YouTube for å kopiere de beste, en spennende spiller som har bevist at han er klar for en plass på Team Norway Junior, sier Dixon.

Team Norway Junior består dermed av følgende utøvere:

 • Celine Borge (Vestfold GK)
 • Karoline Lund (Losby GK)
 • Emilie Øverås (Oslo GK)
 • Franziska Sliper (Sola GK)
 • Kristoffer Reitan (Oslo GK)
 • Markus Braadlie (Miklagard GK)
 • Tomas Helgø (Stavanger GK)
 • Ruben Pettersen (Stavanger GK)
 • Bård Skogen (Haugaland GK)
 • Eirik Thomassen (Moss & Rygge GK)
 • Mikkel Antonsen (Drøbak GK)

Til redaksjonen:

For bilder av Emilie Øverås, ta kontakt med kommunikasjonssjef.

For mer informasjon:

Geoff Dixon
Head Coach Team Norway Junior
Mobil: 488 54 078
geoff.dixon@golfforbundet.no 

eller

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no

Om Team Norway Junior

Team Norway Junior er NGFs toppsatsing på juniorspillere som viser stort potensiale og sterk innsats i forhold til alder. Utøvere i Team Norway Junior får muligheten til å utvikle seg ytterligere gjennom kvalitetstid på gress, internasjonal turneringserfaring og tett oppfølging av NGFs støtteapparat. For mer informasjon, se https://www.golfforbundet.no/spiller/toppidrett/

Til toppen