Tutta i Major

Ny Major-turnering for Tutta. Kristian Krogh Johannessen spiller i Italia.

Tutta i Major

Suzann «Tutta» Pettersen (Oslo GK) slår ut 12.52 i ball med Michelle Wie og Brittany Lincicome (begge USA), når den 26. utgaven av US Women’s Open denne uken spilles i Bedminster, New Jersey.

Challenge Tour i Italia

Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) er eneste norske på plass når Italian Challenge Open spilles 13-16.juli. Turneringen regnes for å være en av de større på Challenge Tour.

Spillet var stabilt forrige uke, men manglet det lille ekstra for å være med å kjempe om seieren. Håper jeg greier å snu det denne uken slik at jeg kan være med helt i toppen, sier Johannessen.

Til redaksjonen

For bilder av utøvere, ta kontakt med kommunikasjonssjef.

For livescoring:

LPGA Tour: http://www.lpga.com/tournaments/kpmgwomenspgachampionship/leaderboard

European Challenge Tour: https://www.europeantour.com/en/challengetour/tournaments/2017/italian-challenge/?utm_source=Direct#leaderboard 

For mer informasjon:

Jon Karlsen
Head Coach Team Norway
Norges Golfforbund
Mobil: 404 54 550
jon.karlsen@golfforbundet.no

eller

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef
Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no

Til toppen