Uttak til Team Norway Golf 2018

Golfforbundet spisser proffsatsingen ytterligere – prioriterer yngre utøvere.

Norges Golfforbund har tatt ut følgende utøvere til Team Norway Golf, som er forbundets elitesatsing for profesjonelle:

- Celine Borge, Vestfold GK
- Mariell Bruun, Larvik GK
- Tonje Daffinrud, Vestfold GK
- Suzann Pettersen, Oslo GK
- Madelene Stavnar, Vestfold GK

- Jarand Ekeland Arnøy, Fana GK
- Elias Bertheussen, Byneset GK
- Espen Kofstad, Oslo GK
- Kristian Krogh Johannessen, Drammen GK
- Aksel Olsen, Stavanger GK

- I 2018 spisser vi satsningen ytterligere, og teamet er motivert for å jobbe knallhardt videre for å få flere utøvere på et høyt internasjonalt nivå, sier Head Coach Jon Karlsen i NGF.

I tillegg vil NGF støtte satsningen til enkelte utøvere utenfor satsingen, blant annet gjennom tilgang til støtteapparat (trenere, fysio, lege), mulighet for å benytte forbundets avtale om fasiliteter på Mar Menor i Spania, samt klesleveranser fra Abacus.

Til redaksjonen:

For bilder av utøvere, ta kontakt med kommunikasjonssjef.

For mer informasjon:

Jon Karlsen
Head Coach Team Norway
Norges Golfforbund
Mobil: 404 54 550
jon.karlsen@golfforbundet.no 

eller

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef
Norges Golfforbund
Mobil: 93 02 88 66
tom.rosenvinge@golfforbundet.no 

Om Norges Golfforbund

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 100.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 168 golfbaner. Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber. Se www.golfforbundet.no

Om Team Norway

Team Norway er Norges Golfforbunds toppsatsing på profesjonelle utøvere som har som mål å få frem spillere som kvalifiserer seg til Olympiske leker, eller etablerer seg på et høyt internasjonalt nivå. Utøvere på Team Norway får tilgang til golftrenere, fysioterapeut/fysisk trener, mentaltrener og lege. Utøvere kan i tillegg nyte godt av utstyrsavtaler med Abacus og Callaway.

Team Norway har et sportslig opplegg med fokus på treningssamlinger, primært på hovedbasen Mar Menor. I tillegg følges utøvere opp under turnering og individuell trening.

Til toppen