Golfreglene - Klubbpresentasjonen

Planlegges regelkveld i klubben? Klubbpresentasjonen går gjennom de vanligste spillereglene, og er en introduksjon til golfreglene.

Klubbpresentasjonen er helt perfekt for alle golfere, fra nybegynneren til den viderekomne klubbgolferen som stort sett bare spiller selskapsrunder. Og ikke minst alle de som deltar i turneringer, både glade amatører og profesjonelle, damer, herrer, seniorer, TV-kommentatorer og alle andre som både kan litt om reglene og de som tror de kan reglene. Da har vi vel nevnt samtlige golfere, eller?

Klubbpresentasjonen gjennomføres for eksempel i forbindelse med en regelkveld i klubben eller i forbindelse med trening for klubbens aktive turneringsspillere, uavhengig av alder og nivå.

Anbefales spesielt overfor klubbens damegruppe og seniorer!

Klubbpresentasjonen tar for seg de vanligste spillereglene, som alle golfere bør kjenne til. Den er laget av R&A og oversatt til norsk. I utgangspunktet tar det en drøy time å gjennomgå presentasjonen, men av erfaring kommer det opp mange spørsmål og diskusjoner, så sett av 1,5-2 timer. 

Den som holder Klubbpresentasjonen bør ha god kjennskap til golfreglene. Vær ihvertfall forberedt på regelspørsmål og regeldiskusjoner under Klubbpresentasjonen. Den engasjerer og er populær.

PS! Klubbpresentasjonen bør være obligatorisk for alle i klubben som deltar regelmessig i klubbturneringer eller turneringer på høyere nivå.

Klikk her for å laste ned Klubbpresentasjonen (PowerPoint fil på 190MB).

Til toppen