Bli bedre

Det vi trener på blir vi gode til! Golfspillet går ut på at få ballen i hullet på så få slag som mulig. Treningen skal ligge så nær opp til det virkelige spillet som mulig. Bli med i en treningsgruppe i klubben og/eller ta leksjon med trener for å bli bedre. Tren variert!

Måltrening

Hensikten med måltrening er å beholde eller øke presisjonen i slagene. Du bruker det slagrepertoaret du har, og konsentrer deg om målet: å slå ballen inn i ønsket målområde. Her trener du de mentale faktorene, for eksempel konsentrasjon, selvtillit og spenningsnivå. Du får også trening i å ta avgjørelser og gjennomføre det du har bestemt deg for. Rutinene rundt slagene er de samme som du bruker ute på banen og i konkurransespill.

Ved hjelp av Golfloop NXT LVL kan du finne ut av målområder i samsvar med din spilleferdighet på treningsområder og ute på banen.

Teknikktrening

Hensikten med teknikktrening er å beholde, utvikle og endre teknikken. Med god teknikk kan du slå langt, slå korrekt lengde, slå i riktig retning og unngå skader. Et godt grep, oppstilling, ballplassering, balanse og sikte utgjør det gode fundamentet.

Ved teknikktrening er konsentrasjonen rettet mot disse basisferdighetene og på svingbevegelsen. Teknikken skal være mulig å repetere. Søk hjelp av en trener for å finne ut av om noen justeringer må til for å bli bedre.

Slagutvikling

Slagrepertoaret utvikles ved at du prøver deg frem i ulike situasjoner, på ulike underlag og i ulike værforhold. Slagutvikling er en blanding av måltrening (slå ballen mot bestemt mål) og teknikktrening (teste og utforske hva du skal gjøre).

Denne typen trening gir erfaring og kunnskap på en svært effektiv måte, som ellers kan ta mange år med konkurransespill for å lære seg.

Til toppen