2022 European Team Championship for Golfers with Disability spilles på Koksijde Golf ter Hille, Belgia, 9.-11.juni

NGF vil tilby fire spillere deltakelse i turneringen. Uttak vil basere seg på resultater fra 2021, samt form vist gjennom en uttaksturnering for aktuelle spillere i april 2022. Spillere som skal delta må ha WR4GD-pass fra EDGA.

NGF vil dekke deltakeravgift og avgift til EDGA, mens den enkelte spiller selv må dekke kostnader knyttet til reise og opphold.

Spillere som ønsker å delta i lag-EM inviteres til samlinger med Henrik Björelind:

De tre første samlingene vil være for alle spillere som ønsker å delta i lag-EM. Samlingen i april vil inkudere uttaksturnering for aktuelle spillerne. Samlingen i mai er kun for spillere som skal delta i lag-EM.

Kontakt paragolf@golfforbundet.no for mer informasjon om samlingene.

Påmelding til samlingene 19/2 og 19/3 senest en uke før den aktuelle samlingen.

Påmelding til 1.-3./4 senest 18.3.

Påmelding sendes paragolf@golfforbundet.no.

Frist for påmelding av laget til EGA er 25.april.

Les mer om turneringen på arrangørens nettside