Fredrik Fjæraa begynte å spille golf som ungdom, og var aktiv golfspiller i flere år. Den mest prestisjefylte turneringen han har spilt er imidlertid innen paragolf - G4D @ Betfray British Masters , som ble spilt i mai 2022. Dette var den historiske første turneringen i DP World Tours nye G4D Tour.

EDGA Profile: Fredrik Fjæraa

Jeremy Poincenot var 19 år da han først merket at det var noe galt med synet. To måneder senere var han blind. Han var en god golfspiller før han mistet synet, men trodde aldri han kunne spille golf igjen.

Film: Jeremy Poincenot.

Paal Angerman føler seg heldig som har golf, særlig etter at livet tok en annen retning enn hva han hadde planlagt. Resultatene er ikke lengre det viktigste med golf, men noen birdier føles bra!

EDGA Profile: Paal Angerman

Da Niclas Amundsen tok opp golf etter ulykken, byttet han fra høyre til venstre for å få mest mulig ut av balansen og styrken. Der han tidligere "knuste " ballen som en ishockeyspiller, utviklet han nå er mer kontrollert teknikk.

EDGA Profile: Niclas Amundsen

Per Arne Larsen var en sprek, aktiv og frisk 48-åring. I løpet av to døgn var han lam i hele kroppen. Med golf som inspirasjon og motivasjon har han kjempet seg tilbake.

Norsk golf. Juni 2015.

 

Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club