GGG Open er et arrangement for deltakere og ledsagere i Golf Grønn Glede, samt funksjonshemmede spillere fra andre klubber. GGG Open er et lavterskelarrangement hvor fokus er på deltakelse, samt at deltakelse skal være en motivasjonsfaktor gjennom sesongen.

GGG Open 2022

GGG Open 2022 arrangeres 26.august på Kongsvingers GK. Turneringen spilles som Texas Scramble over 9 eller 18 hull og laget kan bestå av bare damer, bare herrer eller en mix av damer og herrer. 110 spillere fordelt på 30 lag fra 10 GGG klubber deltar.

Det spilles med løpende start fra hull 1 og 10, og første start er kl 09.00.  Hvilket hull laget skal starte fra fremgår av startlisten. Rundetiden er stipulert til 5 timer, og det er viktig at de lagene som går ut først på hull 1 og 10 legger opp til å runde etter 2,5 timer. Om de spiller fortere må de uansett vente med å slå ut til alle lagene har startet.

Startliste

Alle deltakere får deltakergave som i år er drikkeflaske og greengaffel, og etter hvert som lagene er ferdig å spille er det bespisning. Det er ikke premiering av de beste lagene.

Tar du sjansen?

På hull 11  møter du PGA pro Anders Thelberg. En svært habil, men noe rusten golfspiller. Tar du sjansen på å la han slå et slag for laget? Alle spillerne på laget slår ut sine baller. Deretter må dere vurdere om dere ønsker å la Anders slå et slag for dere, men om dere gjør det må  dere spille videre på hans ball....

Golfjentene møter damene i GGG

På hull 11 møter du også Golfjentene og Benedikte Brynestad Grøtvedt som er på plass med Golfjentebilen for å treffe damene i GGG. 

Nærmest linjen

På hull 12 er det nærmest linjen. Premie fra Magnor til den som er nærmest, samt en oppmerksomhet til hele laget.

Nærmest pinnen

På hull 17 er det nærmest pinnen, og her møter dere Kristin Gunhildsrud som måler hvor nærme dere er pinnen. Premie fra Puma til den som er nærmest, samt en oppmerksomhet til hele laget.

Lagbilde

Ta en lagbildeselfie og sendt til Gøril Hansen på tlf 995 76 525. Alle lag som har sendt inn lagbilde innen siste lag i turneringen har levert scorekort, er med i trekking av premie. Premie fra Lyberg & Partnere til hele laget.

Ferdighetsøvelser

Før eller etter spille kan de som ønsker delta i ferdighetsøvelser på treningsfeltet med øvelsene korte og lange putter, chip & run og pitch & hope. Øvelsene er selvorganisert og forklaring på øvelser og scorekort kan henten i proshoppen. Alle som leverer scorekort innen siste lag i turneringen har levert scorekort er med i trekning av en premie fra Chrisco Golf.

Trekking av Premier

Det vil være trekking av premier blant spillere som er igjen til turneringen er ferdig. Her vil vi bl.a. trekke vinner av et gavekort fra Hertz, men også andre "restpremier" vil bli trukket.

Spilleform

GGG Open spilles i to klasser hvor lagene selv velger klasse:

  • 9 hull Texas Scramble: 6 lag. Alle har utspill fra hull 10.
  • 18 hull Texas Scramble: 24 lag. Utspill fra hull 1 eller 10.

I Texas Scramble skal hver spiller ha 3 tellende utslag. Det spilles scramble med maksimum score - hullets par + 5. Både damer og herrer spiller fra rødt.

Konkurransebestemmelser

Invitasjon

Påmeldingsfrist: mandag 8.august.

 

Tidligere Arrangører:

År

Klubb

år

klubb

2008 Sande GK 2015 Avlyst
2009 Aurskog Finstadbru GK 2016 Mørk GK
2010 Drøbak GK 2017 Asker GK
2011  Nøtterøy GK 2018 Romerike GK
2012 Elverum GK 2019 Bjaavann GK
2013 Asker GK 2020 Hauger GK
2014 Kongsvingers GK 2021 Kragerø GK

Kontakt

Gøril Hansen

Inkluderingskonsulent 995 76 525 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club