Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Toppidrett » Utmerkelser

Utmerkelser

Elitemerket

Elitemerket kan tildeles spillere som har oppnådd minimum 25 poeng gjennom sine resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser (se tabell i bestemmelsene).

Talentstipend

Årets talent stipend (kr. 15.000,-) tildeles en kvinnelig eller mannlig utøver som er amatør og som kan vise til gode turneringsresultater, treningsiver og andre positive sider. Stipendet kan tildeles den samme spilleren kun en gang.

Juniorstipend

NGFs juniorstipend (kr 10.000,-) tildeles en jente og en gutt i alderen 13 – 16 år som gjennom sesongen har vist fremgang og treningsiver samt har vært en positiv bidragsyter til miljøet både i klubben og blant sine medspillere. Stipendet kan tildeles den samme spilleren kun en gang.

Vedlagte filer

Bestemmelser for NGFs elitemerke (pdf, 212 kb)
Statutter - Årets talent (pdf, 120 kb)
Statutter - Juniorstipend (pdf, 7 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS