Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Toppidrett » Utmerkelser

Utmerkelser

Elitemerket

Elitemerket kan tildeles spillere som har oppnådd minimum 25 poeng gjennom sine resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser (se tabell i bestemmelsene).

Talentstipend

Årets talent stipend (kr. 15.000,-) tildeles en kvinnelig eller mannlig utøver som er amatør og som kan vise til gode turneringsresultater, treningsiver og andre positive sider. Stipendet kan tildeles den samme spilleren kun en gang.

Juniorstipend

NGFs juniorstipend (kr 10.000,-) tildeles en jente og en gutt i alderen 13 – 16 år som gjennom sesongen har vist fremgang og treningsiver samt har vært en positiv bidragsyter til miljøet både i klubben og blant sine medspillere. Stipendet kan tildeles den samme spilleren kun en gang.

Vedlagte filer

Bestemmelser for NGFs elitemerke (pdf, 168 kb)
Statutter - Årets talent (pdf, 120 kb)
Statutter - Juniorstipend (pdf, 7 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Midt-Norge:
Trondheim GK

Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag

Vestlandet Nord:
Fana GK

Hordaland, Sogn og Fjordane

Vestlandet Sør:
Sola GK

Rogaland, Vest-Agder

Sør-Østlandet:
Vestfold GK

Aust-Agder, Telemark, Vestfold

Østlandet Vest:
Oslo GK

Akershus vest, Buskerud, Oslo vest

Østlandet Øst:
Losby GK

Akershus øst, Hedmark, Oppland, Oslo øst, Østfold

For å forsøke å finne gode måter å stimulere og øke aktiviteten lokalt og regionalt, ble det i 2012 vedtatt å starte med å opprette seks regionale kompetansesentra (RKS) i Sør-Norge.

Les mer om RKS