Hva ønsker vi å oppnå med prosjektet?

Vi skal inspirere nye og engasjere eksisterende golfere med digitale tjenester på tvers av arenaer, og legge til rette for at klubbene har tilpassede verktøy for å rekruttere, ivareta og utvikle golfere.

Vi skal legge til rette for digitale verktøy og tjenester som reduserer administrasjonstiden av golfklubber. Med helhetlige tjenester som forenkler hverdagen skal vi gi klubbene mer tid til verdiskapende arbeid som kommer medlemmene til gode.

Vi skal bruke data og innsikt som grunnlag for beslutninger. Vi må tilrettelegge for verktøy som gir oss denne innsikten, og sammen benytte innsikten for å treffe klubbenes og spillernes behov bedre.

Vi skal jakte nye og økte inntekter i digitale kanaler, for å bedre rammebetingelser for både klubb og NGF. Utbyttet vil være nye inntekter og muligheter for mersalg i klubbens digitale verdikjede.

Status

I digitaliseringsprosjektet jobber vi i ulike horisonter. Ettersom vi ikke kan gjøre alt på en gang er vi nødt til å prioritere. Først fokuserer vi på «forenkle den administrative hverdagen» og «engasjere og ivareta golferen».  

Innenfor «forenkle den administrative hverdagen» er det viktigste tiltaket standard-integrasjoner. Dette skal gjøre at vi kan integrere flere systemer som brukes til drift og administrasjon av golfklubber. Dette kan være kommunikasjonssystemer, CRM-systemer, regnskapssystemer osv. Her vil vi legge opp til fleksibilitet for klubbene, men vi prioriterer det som det er størst behov for.

Vi skal få på plass to typer standardintegrasjoner, en for økonomiløsninger og en for medlemsdata/klubbdata/banedata. Vi har utviklet de grunnleggende integrasjonene og neste steg er å teste disse med tredjepartsleverandører for å kvalitetssikre og legge til innhold i integrasjonene slik at de blir mest mulig tilpasset for hvordan de er tenkt brukt. Integrasjonen med Loopify er første steg.

I ambisjonen «engasjere og ivareta golfspilleren» har mobil plattform vært vår viktigste prioritering. GLFR er valgt som leverandør av en ny app, som samler tjenester fra både GLFR og GolfBox. Appen heter Gimmie, og på gimmie.no kan du lese mer om innholdet i appen.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

For mer info om GLFR sine tjenester, kontakt GLFR på casper@glfr.com.

Gimmie.no

 

Image

Gimmie

Gimmie er Norges nye offisielle golf-app som samler tjenester både for klubb og spiller på ett sted.

Les mer

Spørsmål og svar

Den nye appen vil inneholde:

  • Nyheter fra norskgolf.no og fra klubb
  • Klubbside med info om klubben og banestatus
  • Adgang til GolfBox Player med starttidsbestilling, scorekortarkiv, innsendelse og godkjennelse av scorekort
  • GLFR Baneguide med GPS
  • GLFR Scorekort

Nei. GolfBox kan brukes akkurat som før, både av spillere og klubb. Men GolfBox har også en app, denne kommer ikke til å videreføres. Dette er den nye appen spillere og medlemmer bør bruke.

Etter hvert vil GLFR appen fases ut i Norge, og den nye appen vil ta over. Men det vil være en overgangsfase hvor begge appene er tilgjengelig. Den nye appen vil ha med seg tjenester fra GLFR, både for spiller og for klubb.

Klubbene vil få tilgang til å presentere egen klubb med informasjon og detaljer, legge ut banestatus, publisere nyheter og varslinger. Dersom klubben har behov for flere tjenester kan det kjøpes av GLFR. Ta kontakt med casper@glfr.com for mer info.

Ingenting. Klubbene får tjenestene som nevnt ovenfor, samt presentere egen klubb, legge ut banestatus og nyheter osv, uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester kan kjøpes av GLFR. Ta kontakt med casper@glfr.com for mer info.

Dere trenger ikke å gjøre noen ting. Klubben vil fortsatt ha kundeforholdet med GLFR direkte. Dere vil ha tilgang til de samme tjenestene fra GLFR som før, til en lavere pris. Eksisterende tjenester vil tilbys i den nye appen.

Klubben kan velge å kjøpe flere tjenester av GLFR. Dette er blant annet synliggjøring av sponsorer, greenkeeperverktøy, forbedret og mer detaljert baneguide mm. Les mer på glfr.com eller kontakt GLFR på casper@glfr.com.

Klubbene vil få tilgang til GLFR Business Light som er et nettbasert administrasjonsverktøy. Her kan man oppdatere info, endre bilde, legge ut nyheter og varslinger osv. Stegvis instruksjon vil bli tilgjengelig før lansering.

Det er ingenting dere må gjøre, men dere får mulighet til å profilere klubben i appen. Klubben og banen vil finnes i den nye appen, men dere kan velge å legge til bilder, logo og beskrivelser av deres klubb og bane, samt legge ut banestatus og nyheter.

Nei. Appen er gratis for alle golfere, uavhengig om de er medlem i en golfklubb eller ikke.

De tjenestene som krever tilgang til GolfBox vil ikke være tilgjengelig for golfere som ikke er medlem av en golfklubb tilsluttet NGF. Likevel kan de bruke appen for baneguide, føre score, lese nyheter osv. Fremover vil det inkluderes flere tjenester i appen som også kan være relevante for ikke-medlemmer. Dette er ikke definert enda.

Til toppen